Automobilist rijdt in op voetganger

maandag 1 april 2013

Deventer - Op vrijdagmiddag 29 maart zou er op het Bellendonkplein zijn ingereden op een 61-jarige man uit Deventer. Een auto zou volgens de Deventenaar tot tweemaal toe vol op hem ingereden zijn. De man verklaarde dat hij nog net op tijd opzij kon springen.

De aanleiding zou zijn gelegen in een situatie die al eerder was ontstaan. DeDeventenaar verklaarde dat hij al eerder en vaker was aangesproken enuitgescholden door de man die op hem in zou zijn gereden.

De Deventenaar verklaarde dat hij op vrijdagmiddag zijn honden aan hetuitlaten was waarbij hij de man voorbij liep. De man zou de 61-jarigeDeventenaar uitgescholden hebben. Hierop bond de Deventenaar zijn honden aan eenpaal om de man die aan het schelden was aan te spreken. Daarop rende de man naarzijn auto en stapte in. De Deventenaar wilde nog steeds met de man spreken envroeg hem om uit de auto te stappen. De man in de auto reed vervolgens achteruiten reed volgens de verklaring van de Deventenaar vervolgens op hem in. DeDeventenaar kon zich door aan de kant te springen in veiligheid brengen. Depolitie heeft een onderzoek ingesteld.

(2013025638)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer