Vrouw beroofd van telefoon; politie zoekt getuigen

zaterdag 2 september 2017

Deventer - Een 19-jarige vrouw uit Deventer is in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 september op de Noordenbergschild beroofd van haar telefoon. Een onderzoek is ingesteld en daarin is de politie op zoek naar getuigen van de straatroof.

De vrouw stond rond 01.10 uur een sigaret te roken voor een woning toen een man, die een fiets aan de hand had, haar vroeg of hij haar telefoon even mocht lenen om te bellen. Toen ze de telefoon had gegeven sprong de man op de fiets en wilde er vandoor gaan. De vrouw kon hem tegenhouden waarna een worsteling ontstond. De man wist te ontkomen en rende weg. Hij sloeg daarbij linksaf de Gibsonstraat in. Hij liet zijn fiets achter, maar nam wel de telefoon mee. Het betrof een 20 tot 30-jarige, blanke man van circa 1.80 m lang. Hij had kort donker haar, een smal postuur en droeg een korte, donkere jas. De politie is op zoek naar getuigen. Personen die de beroving of mogelijk de dader in de omgeving van de Noordenbergschild gezien hebben, worden gevraagd contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

2017408803 NK

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer