Verdachte aangehouden voor woningoverval Bart Bokhorststraat

dinsdag 7 oktober 2014

Deventer - Op maandagmorgen 6 oktober werd een 20-jarige Zwollenaar aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige woningoverval op een jong gezin in een woning aan de Bart Bokhorststraat op 9 juni jl.

Die maandagochtend 9 juni (2e Pinksterdag) rond 7 uur werd eenoverval gepleegd op een woning aan de Bart Bokhorststraat. De mannelijke bewonerwerd zwaar mishandeld en meerdere malen gestoken. Hierbij werd o.a. een vitaalorgaan geraakt. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij aanzijn verwondingen werd behandeld.

Ook zijn echtgenote werd bij de overval bedreigd. Uiteindelijk ging hetonbekende drietal er met geld en sieraden vandoor in een gereedstaandepersonenauto.

Aan de woningoverval werd o.a. aandacht besteed in Onder de Loep en OpsporingVerzocht. Daarbij werden bewakingsbeelden van de vluchtauto en tweecompositietekeningen van de daders getoond.

Het onderzoek naar de woningoverval wordt voortgezet. De politie sluitmeerdere aanhoudingen niet uit.

2014048345

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer