Poging overval woning

donderdag 16 juni 2016

Deventer - In de nacht van woensdag op donderdag is een 47-jarige inwoner van Deventer, wonende aan de Moerbeistraat, slachtoffer geworden van poging woningoverval. Volgens getuigen zou er sprake zijn geweest van zeker vier verdachte personen. De politie is op zoek naar de daders.

Rond 02.00 uur zou er aan de voordeur zijn aangebeld door meerdere personen. Zij dreigden met geweld. Eén van de verdachten probeerde via de achterzijde de woning binnen te komen. De bewoner rende naar boven en schreeuwde vanuit het raam om hulp. Hierop vertrokken de mannen. Zij zouden zijn weggerend in de richting van de Kersenstraat.

 

De politie zette ook nog de helikopter in om uit te kijken naar de mannen. Helaas werden zij niet meer aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

2016295990

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer