Verwarde man in tuin gebruikt geweld tegen politie

vrijdag 7 augustus 2015

Deventer - De politie heeft donderdagavond 6 augustus een verwarde man aangehouden in Deventer. Dat gebeurde nadat er een melding kwam dat de man bij mensen aan de Graaf van Burenstraat in de tuin zat.

Toen agenten de man wilden aanhouden draaide hij door. De manprobeerde een agent te bijten, wist de agent te schoppen en klemde de nek van deagent tussen zijn benen. Mede dankzij de hulp van omstanders kon de man tochovermeesterd worden. De 50-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats isovergebracht naar een politiecel. Vermoedelijk was hij onder invloed van drugs.

Zaken waarin geweld tegen politiemensen wordt gebruikt wordenaltijd hoog opgenomen. Zo bekijkt het Openbaar Ministerie of er in voorkomendegevallen een strengere straf opgelegd kan worden. Deagent in kwestie heeftaangifte gedaan tegen de verdachte. Politiemensen hebben een verantwoordelijkerol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen.Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt nietgetolereerd.

(2015384553)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer