Politie zoekt getuigen mishandeling in trein Utrecht - Zeist

dinsdag 19 augustus 2014

Deventer - De politie zoekt getuigen van de mishandeling van een 24-jarige man uit Deventer, op zaterdagavond 9 augustus rond middernacht, in de trein tussen Utrecht en Zeist.

De Deventenaar werd ontzet door twee mannen, van tussen de 40 en50 jaar oud, die het Dutch Valley festival hadden bezocht. En van hen hadrood/wit/blauw gelakte nagels, enkele tatoeages, was gespierd en heeft nog eenfoto van de verwondingen van de man uit Deventer gemaakt. Met deze mannen en eennaar schatting 20-25 jarige man die in de coup tegenover het slachtoffer enzijn vriendin zat, wil de politie graag in contact komen. Zij kunnen contactopnemen met de politie Deventer via 0900-8844.Het slachtoffer dat vandaag, 19 augustus aangifte deed liepmeerdere verwondingen aan schouder, rug en gezicht op, veroorzaakt door klappen,stompen en trappen van meerdere belagers (6-8 mannen), die zijn vriendin lastigvielen.Naar de mishandeling wordt een nader onderzoek ingesteld.

(2014067343)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer