Politie zoekt getuigen verkeersconflict

vrijdag 19 juni 2015

Twello - De politie zoekt getuigen van een voorval waarbij een onbekende man op agressieve wijze een vrouw benaderde naar aanleiding van een verkeerssituatie. De vrouw kreeg tijdens het voorval de punt van een autodeur hard in haar gezicht en liep letsel op aan haar mond en hand.

De vrouw reed rond 09.35 uur over de Rijksstraatweg richtingDeventer, komend uit de richting van Twello. Bij het kruispunt met het Shellbenzinestation, ter hoogte van de Wilpsedijk, liet de vrouw haar auto op delinkerbaan uitrollen voor het rode verkeerslicht. De vrouw verklaarde dat de maneerst vlak achter haar reed en dat hij haar vlak voor het stoplicht via derechterrijbaan nog inhaalde. De vrouw moest hierdoor zo hard remmen, dat ze naarde man toeterde.

De man zou vervolgens achterruit gereden zijn, waarop de vrouwbang was dat hij haar aan zou rijden en uitstapte om een foto van het kentekente maken. Dit tot woede van de man, die boos op de vrouw afkwam. Hij zouvervolgens haar telefoon uit haar handen geslagen hebben en haar autodeur hebbendichtgedrukt, terwijl de vrouw nog tussen haar deur en de auto stond. Hierbijraakte de vrouw gewond. Daarna liep de man weg, stapte weer in zijn auto en reeddoor.

In verband met de drukte op het kruispunt en feit dat haartelefoon kapot was, is de politie niet meteen gebeld maar besloot de vrouw doorte rijden naar de eerste hulp. De vrouw liep een gekneusde duim en diverseverwondingen in haar gezicht op.

Er stonden meerdere voertuigen op het kruispunt tijdens hetincident, en de politie wil heel graag met deze bestuurders in contact komen.Bent u getuige geweest van het voorval, neem dan contact op met de politie via0900-8844.

2015292333

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer