Meisjes lastiggevallen in de trein

dinsdag 30 juni 2009

Een 16-jarig meisje uit Deventer heeft aangifte gedaan, nadat zij en een ander meisje zondag 28 juni in de trein werden lastiggevallen door een onbekende jongeman. Dit gebeurde op het traject tussen Deventer en Olst. De meisjes zaten in een lege coup toen het voorval plaatsvond. Vier mensen die in het bovenste deel van de dubbeldekstrein zaten kwamen op het geschreeuw af, waarna de man de coup uitvluchtte en in Olst de trein verliet. De politie wil graag in contact komen met de getuigen van deze gebeurtenis. Naar verluid zijn zij verder gereisd richting Zwolle. Hen wordt verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Ook anderen die informatie hebben over deze zaak kunnen dit melden.
Volgens het signalement is de verdachte begin twintig, 1.70 m. lang en getint van huidskleur. De man heeft kort, zwart haar met slag/krul, bruine ogen en een gouden voortand. Hij droeg die dag een zwart shirt met korte mouw en opdruk, een blauwe spijkerbroek en een grote ring aan zijn linkerhand. De man sprak met buitenlandse tongval.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer