Politie vindt partij mogelijk gestolen voorwerpen

vrijdag 24 juli 2015

Deventer - De politie in Deventer zoekt de eigenaar (of eigenaren) van een hele serie voorwerpen, die mogelijk weg zijn genomen bij een woninginbraak of diefstal. De spullen werden gevonden in een afvalcontainer aan de autosnelweg A1 bij Holten (parkeerplaats Boermark).

Een vrachtwagenchauffeur zag dat een man allerlei bijzondere spullen gooidein een ondergrondse afvalcontainer. Later nam de chauffeur poolshoogte en zaghij de spullen liggen. Hij waarschuwde eerst Rijkswaterstaat en later kwam depolitie erbij. De container werd uit de grond getakeld en de spullen werden eruit gehaald.

De goederen bestaan voor het grootste deel uit tinnen kannen, vaasjes,bakjes, koperen en zilveren beeldjes, een antieke weegschaal en andere curiosaen antiek. In de tinnen vazen en kannen stond aan de onderzijde een sticker met:"Tollenaar A'dam, Loch", een logo met een engel die op een hoorn blaast. In eenklein doosje stond een persoonlijke inscriptie met onder meer de datum van?21-07-1963?.

Herkent u de spullen of kunt u meer vertellen over de herkomst, bel dan metde politie in Deventer op 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Deventer | 112 alarmeringen Deventer | Goedkoop Tanken in Deventer | Supermarkten in Deventer | Weerbericht Deventer